Uw eigen collier laten ontwerpen

Een mooi collier zorgt voor een elegante uitstraling. Wilt u een uniek collier laten maken door goudsmid Barbara van Schajik? Maak dan een afspraak in het atelier in Amsterdam. Weet u al precies hoe het collier eruit moet komen te zien? Fijn, dan gaan we meteen voor u aan de slag! Als u nog niet helemaal weet hoe u het wilt hebben, dan denkt Barbara graag met u mee. Samen zorgen we ervoor dat het een prachtjuweel wordt.

Uw collier laten smeden in Amsterdam

We beginnen met het maken van een ontwerp. Wanneer u akkoord heeft gegeven op het ontwerp, begint Uw Goudsmid met het smeden van uw sieraad. Als het collier in grote lijnen in elkaar zit, voegt Barbara de eventueel gekozen edelstenen toe. Als laatste zorgt ze ervoor dat het juweel mooi gaat glanzen door het te vijlen, schuren en polijsten.

Gouden collier laten maken

Een gouden collier is tijdloos. Bij goud denken veel mensen vooral aan geelgoud, maar Barbara is in staat prachtige juwelen te maken uit onder andere geelgoud, witgoud en roségoud. Voeg aan uw ontwerp een schitterende edelsteen toe, zodat het sieraad nog meer straalt. Niet alleen het aantal karaat van het goud en de diamant bepaalt de waarde van het juweel, maar ook de emotionele waarde speelt mee.

Collier laten maken van oude sieraden

Heeft u juwelen liggen die u niet meer draagt, maar bijvoorbeeld wel emotionele waarde voor u hebben? U kunt deze juwelen dan laten omsmelten tot een sieraad naar wens. Zo blijft de emotionele waarde toch behouden én heeft u een sieraad dat u met plezier draagt.

Colliers in allerlei verschillende stijlen

Bij Uw Goudsmid bent u vrij om zelf te bepalen hoe uw sieraad eruit komt te zien. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van de mogelijkheden voor een collier:

  • Gouden collier
  • Witgouden collier
  • Roségouden collier
  • Zilveren collier
  • Collier met edelsteen
  • Tijdloos collier

Ander sieraad laten maken

Wilt u bij uw collier een passend ander sieraad laten maken? Bij Uw Goudsmid kunt u ook terecht voor andere sieraden op maat. Bekijk bijvoorbeeld eens de armbanden, trouwringen, hangers, specials en zakelijke ontwerpen. Contact opnemen met Uw Goudsmid in Amsterdam.

Uw gegevens

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.