Uw eigen, unieke sieraad laten smeden door een edelsmid

Alle sieraden maakt goudsmid en edelsmid Barbara van Schajik met veel liefde en hart voor het vak.

Sieraden laten ontwerpen

Uw eigen sieraden laten ontwerpen is voor velen een abstract begrip. Want hoe krijgt u een gevoel in een sieraad? En hoe komt het geheel eruit te zien? Daar helpt Barbara van Schajik u heel graag bij. Als ervaren edelsmid en goudsmid adviseert Barbara u over welke kleuren en vormen het beste bij u passen. En aan de hand van uw wensen en ideeën ontwerpt ze uw eigen sieraad. Barbara is verantwoordelijk voor vele mooie creaties. Ook uw sieraren laten ontwerpen door een echte goudsmid en edelsmid? Vraag dan een offerte aan!

Samen maken we een uniek sieraad

  • Wilt u een sieraad ontwikkelen?
  • Wilt u sieraden omsmelten?
  • Sieraad passend maken?
  • Vakmanschap
  • Uniek design
  • Persoonlijke ontwerpen

Ik, als edelsmid en goudsmid, sta voor u klaar om voor u een mooi en persoonlijk sieraad te maken. Colliers, ringen, armbanden, trouwsieraden, hangers maar ook specials. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Bekijk ook mijn andere werken, en laat u nog meer inspireren voor uw eigen unieke sieraad.

Edelsmeden Amsterdam

Edelsmeden is een ambacht dat in Amsterdam al ruim 5000 jaar wordt uitgevoerd. De ambacht heeft in Amsterdam heeft een rijke historie. In de zeventiende en achttiende eeuw werkten er een groot aantal edelsmeden in Amsterdam en de stad stond dan ook bekend om zijn prachtige sieraden.

Ik ben er trots op dat ik deze ambacht, het goudsmeden, doorzet in mijn eigen atelier in Amsterdam. Edelsmeden is mijn passie en ik maak daarom graag iets bijzonders op basis van uw wensen. Bent u nieuwsgierig geworden over hoe het sieraad wordt gemaakt en hoe een edelsmid en goudsmid te werk gaat? Hieronder kunt u precies zien hoe het proces van ontwerp tot sieraad verloopt.

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Mijn werkplek

Offerte aanvragen bij Uw Goudsmid

Geïnteresseerd geraakt? Neem contact op met Uw Goudsmid voor een vrijblijvend advies of een offerte;

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.