Voor ieder een uniek sieraad: Zij gingen u
al voor

Klantervargingen

 

Klantervaringen over sieraad laten maken

Ik heb als goudsmid en edelsmid in Amsterdam al honderden unieke colliers, ringen, armbanden, trouwringen en hangers ontworpen en gesmeed. Ik bespreek de wensen van de klant en gebruik dit als uitgangspunt voor het ontwerpen en edelsmeden van een bijzonder sieraad. U kunt ook uw eigen sieraad laten maken door Uw Goudsmid. Mijn klanten laten vaak een ervaring achter op mijn website. U leest de klantervaringen hieronder. Bekijk ook eens de ringen en andere sieraden die ik gemaakt heb om inspiratie op te doen of bekijk hoe het edelsmeden in zijn werk gaat..

Lucas zegt:
Wij hebben onze trouwringen door Barbara laten maken, waarbij zij het goud oud oude sierraden heeft hergebruikt. Ze begreep onze wensen direct en het eerste ontwerp was meteen akkoord. Barbara laat -indien gewenst- uitgebreid zien hoe ze de ringen maakt en welke technieken ze daarbij gebruikt in haar atelier. Het resultaat is prachtig en precies zoals wij in gedachten hadden. Wij zullen de ringen met trots dragen!
Sander & Lisann zegt:
Wij hebben onze trouwringen laten aanpassen. Deze ringen zijn rondom bewerkt en daarom moeilijk te repareren. Toch heeft Barbara een passende oplossing gevonden waardoor de ringen precies bleven zoals wij wilden. Wij zijn er erg blij mee.
carla de Haan zegt:
Een lieve kundige goudsmid met humor. Om haar op het MSDM terrein te vinden moet je wel wat tijd meenemen maar ze legt het goed uit. naderhand bleek mijn ring toch iets te root te zijn maar daarvoor moest ze 7 ringen kleiner maken. Ze heeft dat op 1 dag voor mij gedaan ivm met mijn lange reistijd zodat ik hem s'middags weer mee kon nemen. Geweldige services.
Marzenka Anna M zegt:
Het was een bijzondere ervaring om iemand als Barabara te ontmoeten, met veel vakkennis, met me meedacht om iets moois te maken voor mijn dochter.
Jaschenka Aaij- zegt:
Onze trouwringen zijn prachtig geworden. Ontworpen in overleg en met onze eigen diamantjes ingezet.
Andre G zegt:
Heerlijk om als klant zo makkelijk te kunnen vertrouwen op de vakkundigheid van Barbara en haar gevoel om een stukje tijdloze draagbare kunst te maken.
Alessandra en M zegt:
We wilden een ervaring die 'design' was, en ook die 'van Amsterdam Noord' was. Onze bruiloft was in Noord, en ook de celebraties (twee in Bistro Noord en ook in het Tuilhuis)… en zo wilden wij de ring ook van Noord. Barbara is een kunstenares van de hoogste kwaliteit. Zij is ook veeleisend met haar werk en ook heel nederig. Mijn ring van mijn super man (mijn super echtgenoot!) is een "oeuvre d'art." Wat een perfect ervaring… Really, truly. Dank u wel, Barbara! Thank you!!!
Sander & Lisann zegt:
Erg blij zijn we met het aan laten passen van onze zeer bewerkte trouwringen door Barbara. Met Barbara was het erg prettig om tot een passende oplossing te komen. Ze legt zeer duidelijk uit wat technisch gezien kan en wat niet. Barbara hanteert een fijne mix tussen professionaliteit met veel hart voor haar vak en tegelijk zeer vriendelijk afstemmen op onze wensen.
Jacqueline zegt:
27 augustus Barbara heeft mij enorm geholpen met de restauratie van een antieke ring. Het resultaat is verbluffend! Het van te voren bespreken was prettig met een goede prijsafspraak. Een vakvrouw!
Bram Hendriks zegt:
Op 12 sept jl. is de moeder van mijn kinderen overleden. Als blijvende herinnering heeft Barbara twee hele mooie symbolen gemaakt van onze trouwringen voor mijn kinderen van 7 & 9 in de vorm van het sterrenbeeld van mama met het sterrenbeeld van de kinderen. Ik ben er erg trots op. Barbara bedankt!
Annegreet zegt:
Ha Barbara, dank voor de mooie ringen. Ik had een vaag idee over een ring. Dat vage idee heb jij mooi omgetoverd tot 2 ringen die wij met trots en plezier dragen. Je plezier in het werk, je geduld en je vriendelijkheid (en je dochters) zijn super. Graag tot een volgende keer.
Jaschenka & Edw zegt:
Onze trouwringen zijn prachtig geworden. Ontworpen in overleg en met onze eigen diamantjes ingezet. Er was heel prettig contact in de voorbereiding en het ontwerp en ook over de zorg achteraf zijn we heel tevreden! We raden je een ieder aan.
Jaap en Laurien zegt:
5 jaar geleden hebben wij onze trouwringen bij Barbara ontworpen. Barbara luisterde goed naar onze wensen en ideeën en heeft daar een prachtig ontwerp mee gemaakt. Ze heeft duidelijk kennis en vakmanschap doordat zij ook denkt aan, bijvoorbeeld, draagcomfort. Mijn man en ik dragen onze ringen met ontzettend veel plezier en trots!
Eveline Meurs zegt:
Ik was opzoek naar een 'toegankelijke' goudsmid in Amsterdam. Een sieraad (laten) ontwerpen is voor mij iets persoonlijks en intiems en daarvoor zocht ik iemand met in beginsel een benaderbare website. Barbara is op een vrolijke en persoonlijke manier ook actief op Facebook en dat maakte het voor mij laagdrempelig om contact op te nemen. De rest is geschiedenis en ik ben heel erg blij met haar persoonlijke adviezen en het mooie resultaat. Wanneer ik weer iets te vieren heb neem ik zeker contact met haar op, wat een leuke vakvrouw!
Steven en Margr zegt:
Onze trouwringen zijn prachtig geworden! Het is ontzettend leuk en bijzonder om betrokken te zijn bij het hele proces; van ontwerp tot het eindresultaat. Barbara werkt zeer professioneel, aandachtig en precies en is daarbij als persoon ook nog eens heel erg gastvrij en leuk. Niet voor niets dat ik later terug ben gekomen (in het diepste geheim...) voor oorsieraden ter gelegenheid van de geboorte van onze dochter. Gewoon goed!
Sjoukje Bierma zegt:
Onze trouwringen door Barbara laten maken, wij hadden een idee en samen met Barbara dit idee uitgewerkt, Barbara heeft schitterende ringen gemaakt! we zijn er heel blij mee! dank je wel Barbara!!
Wille Straathof zegt:
Barbara, wat een prachtige armband is het geworden. Knap hoor, hoe je me van zilveren bolletjes hebt gebracht tot een ontwerp dat zo strak, mooi, rond en helemaal af is! Dank je wel! Ik ga er ontzettend mee lopen opscheppen.
Maarten en Yann zegt:
Ruim 4 jaar geleden onze trouwringen en mijn trouwsieraad laten maken en ontwerpen door Barbara. Beiden uniek en ik krijg nog steeds veel leuke, enthousiaste reacties op mijn ring. Ook een zegelring, een unieke ketting en bijpassende armband van mijn man komen van Barbara's hand. Nu pas geleden voor mijn moeder een mooie armband laten ontwerpen. We hadden zelf een hoop "oud" zilver en dat heeft Barbara omgesmolten tot iets nieuws. De veelzijdigheid en mogelijkheden zijn bij Barbara eindeloos. TOP!!
Evert van Wijk zegt:
Het basisidee was van mezelf: een armband, die een eerdere armband, die ‘verwees’ naar mijn in 1996 overleden vrouw en die ik kwijtgeraakt was, kon vervangen. Wat ik vooral in Barbara waardeerde was dat zij niet haar eigen ideeën opdrong, maar vanuit haar vakkennis en vakvrouwschap mijn idee wist vorm te geven. Ik ben heel blij met mijn nieuwe armband.
dolf van leeuwe zegt:

Barbara ik wil je hartelijk danken voor het maken van een unieke hals ketting sieraad in zilver voor mijn vriendin. een finix. Ze is er heel erg blij mee.

Marjon Leij zegt:
Dag Barbara,Je passie voor je werk,je warme persoonlijkheid en je inzicht hebben mij een prachtige ring gegeven waarin ik mijn overleden man, en mijn moeder in verenigd zie.De cirkel van het leven en de zee, die zo'n grote rol speelde in ons leven, staan daar in centraal. Ik ben blij dat ik je vanuit Frankrijk, waar ik woon, gevonden heb. Tot ziens.Groeten Marjon
Joan en Theo zegt:
Inmiddels verschillende sieraden door Barbara laten maken, tot ons volle genoegen. Niet alleen het eindresultaat, maar ook de samenwerking, waarin je hielp om tot een mooi ontwerp te komen, waarderen we bijzonder.
Jinna & Lennart zegt:

Barbara is een prettig en kundig persoon, die op heel ontspannen wijze onze ideeën letterlijk vorm heeft gegeven. Dank voor de fijne samenwerking!

Martina zegt:

Beste Barbara, heel erg bedankt voor de prettige 'samenwerking' - jij hebt natuurlijk gewerkt Smiling, maar ik kon mijn wensen aan jou doorgeven en jij hebt er een heel mooi geheel van gemaakt. Het werd het lievelingskettinkje van mijn dochter. Gr☼ejtes !

inge zegt:
Al enkele mooie ringen heeft Barbara in het verleden voor mij gemaakt. Een genot om met haar samen te mogen ontwerpen.

Laat zelf een uniek sieraad smeden

Wilt u zelf een uniek sieraad laten maken dat voldoet aan al uw wensen? Bekijk hier de mogelijkheden voor het smeden van uw unieke sieraad. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak via het telefoonnummer 06 414 654 35 of via het onderstaande contactformulier.

Onbekend [8192]: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ReCaptcha has a deprecated constructor
Error in bestand /home/uwgoudsmid/domains/uwgoudsmid.nl/public_html/recaptchalib.php op regel 44

*Alle producten zijn uniek en specifiek vervaardigd voor mijn klanten en zullen niet worden gedupliceerd.
Gebruik de afgebeelde creaties als informatie of als inspiratie.

Zelf een sieraad ontwerpen of bestellen samen met een ervaren edelsmid?
Neem contact met mij op of laat u terug bellen.