Ik heb vakmanschap hoog in het vaandel staan samen met mijn unieke ontwerpen speciaal voor u.

 

Barbara van Schajik, Uw Goudsmid

Uw Goudsmid Amsterdam

Na de HAVO had ik geen idee van wat ik wilde worden, maar tijdens een opendag ben ik tegen de goudsmederij en het edelsmeden aangelopen en verliefd geworden op het vak.

Aan de vakschool voor edelsmeden in Amsterdam heb ik in 1999 mijn diploma behaald als goudsmid. Na een jaar te hebben rond gereisd door Afrika, en daarna voor verschillende goudsmeden en juweliers te hebben gewerkt heb ik in 2005 besloten om voor mezelf te gaan beginnen als goudsmid en edelsmid: Uw Goudsmid.

Sieraden gemaakt door de edelsmid

Hoe het vanaf toen met mijn bedrijf is gegaan kunt u bekijken op deze website. U kunt de sieraden bekijken die ik als goudsmid heb gemaakt en hoe het ambacht van een goudsmid in zijn werk gaat. Het edelsmeden van sieraden staat stap voor stap uitgelegd.

Laat uw sieraad edelsmeden

Voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat voor het edelsmeden van een sieraad bent u aan het juiste adres. Ik heb vakmanschap hoog in het vaandel staan samen met mijn unieke ontwerpen speciaal voor u. Zo kunnen we uw idee en mijn ontwerp samen smeden tot een uniek en persoonlijk sieraad! Ik maak graag een afspraak met u in mijn atelier in Amsterdam.

*Alle producten zijn uniek en specifiek vervaardigd voor mijn klanten en zullen niet worden gedupliceerd.
Gebruik de afgebeelde creaties als informatie of als inspiratie.

Zelf een sieraad ontwerpen of bestellen samen met een ervaren edelsmid?
Neem contact met mij op of laat u terug bellen.