Ring laten maken

Uw ring zelf ontwerpen

Maak een afspraak met Uw Goudsmid in het atelier in Amsterdam om het ontwerp van uw unieke ring te bespreken. U kunt zelf uw ring ontwerpen of samen met de edelsmid uw ring ontwerpen. Met haar vakkundige blik weet Barbara van Schajik in overleg met u altijd een prachtig sieraad te ontwerpen en smeden.

Ringen

4Ever

Abraao

Accelerator

African blue

De gulden snede

Diamond in square

East*West

Fulfilled with love

Grenade

Jacq

Josumaja

Love for green

Love from Istanbul

Marais

Marina Dew

Marquise

Menikah

Onbereikbare liefde

Pearly swirl

Rijk

Ring of fire

Samen

Sas

Sea pictures

Swirly

Sydney

Three of one kind

Trouw

Van papa zijn mama

Vimavi

Vortex d’or

Wave

Waved

Wrinkles 2.0

Ringen smeden in Amsterdam

Na uw akkoord op het ontwerp start Uw Goudsmid met het smeden van uw ring in haar werkplaats in Amsterdam. Oud of nieuw materiaal smelt de edelsmid, waarna ze het in de juist vorm giet. Om de juiste maat ring te krijgen wordt het materiaal gewalst. Vervolgens vormt de goudsmid het sieraad naar uw wensen en voegt ze details en edelstenen toe aan de ring. Ten slotte vijlt, schuurt en polijst Uw Goudsmid de ring, zodat deze mooi gaat glanzen.

Verlovingsringen en trouwringen

U kunt ook bij Uw Goudsmid in Amsterdam terecht voor het ontwerpen en laten maken van verlovingsringen en trouwringen. Een mooie zilveren of gouden ring als bezegeling van uw huwelijk is veel mooier wanneer deze uniek is en door u zelf ontworpen.

Bekijk alle trouwringen

Gouden ring laten maken

Uw Goudsmid maakt veel gouden ringen, omdat goud tijdloos is. Naast de reguliere geelgouden ringen bestaan er ook andere varianten die uw ring uniek maken, zoals witgoud of roségoud. Met een mooie edelsteen in de gewenste kleur maakt u uw ring helemaal af. Het aantal karaat van het goud bepaalt de waarde, maar ook de kleur. Hoe hoger het gehalte goud, hoe dieper geelgoud de kleur is.

Zilveren ring laten maken

De glans van zilver maakt het materiaal uitermate geschikt om sieraden van te maken. Een zilveren ring past dankzij zijn kleur overal bij. Uw Goudsmid werkt vaak met het eerste gehalte zilver, het puurste zilver dat te gebruiken is voor een ring. Samen met u ontwerpt de edelsmid een prachtige zilveren ring die u uw leven lang kunt dragen.

Ring laten maken van oude sieraden

Heeft u een oude ring of ander sieraad dat u wilt laten omsmelten of vermaken tot een nieuwe ring? Uw Goudsmid helpt u graag een ontwerp te maken voor uw ring. Met het materiaal van uw oude sieraad smeed ik een nieuw sieraad dat u weer met veel plezier kunt dragen.

Ringen in allerlei verschillende stijlen

U bepaalt zelf hoe uw ring eruit gaat zien en wat de stijl van uw ring is. Hieronder vindt u een paar van de mogelijkheden:

  • Gouden ring
  • Witgouden ring
  • Roségouden ring
  • Zilveren ring
  • Edelsteen ring
  • Tijdloze ring
  • Klassieke ring
  • Romantische ring
  • Trouwring
  • Vintage ring

Ander sieraad laten maken

Naast ringen kunt u ook bij Uw Goudsmid in Amsterdam terecht voor andere sieraden op maat. Bekijk bijvoorbeeld eens de colliers, armbanden, trouwringen, hangers, specials en zakelijke ontwerpen die de goudsmid heeft gemaakt.

Contact opnemen met Uw Goudsmid in Amsterdam

Vraag een adviesgesprek aan met Barbara van Schajik, Uw Goudsmid, om de mogelijkheden voor uw ring te bespreken. Bel 06 414 654 35 of vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken in mijn atelier in Amsterdam.

Uw gegevens

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

Shop sieraden online of bezoek Goudsmid & Edelsmid in Amsterdam.

Vraag een adviesgesprek aan met Barbara van Schajik om de mogelijkheden voor jouw sieraad te bespreken. Als ervaren goudsmid maakt zij een ontwerp van een sieraad waar je gelukkig van wordt. Bel 06 414 65435 of vul het contactformulier in