Specials

Uw eigen sieraad laten ontwerpen

Bij Uw Goudsmid kunt u een uniek sieraad laten smeden. Of u nu op zoek bent naar een paar unieke manchetknopen, een mooie tiara of een prachtige ketting. Barbara van Schajik denkt graag met u mee. Als u al weet hoe het sieraad eruit moet komen te zien, kunnen we gelijk voor u aan de slag. Samen komen we tot een prachtig eindresultaat.

Een eigen sieraad laten maken

Om te beginnen moeten we weten wat voor sieraad u wilt laten maken. Wilt u bijvoorbeeld een mooi collier, stalende verlovingsring of mooie armband? Wanneer u het type sieraad gekozen heeft, beginnen we met het maken van een ontwerp. We verwerken hierin uw wensen en ideeën. Indien het ontwerp naar wens is, beginnen we met het smeden van het sieraad.

Bekijk de eerdere creaties

We presenteren met gepaste trots een aantal van de eerdere creaties.

Ander pronkstuk laten maken

Bekijk ook eens onze andere sieraden op maat, zoals de armbanden, trouwringen, hangers, colliers en zakelijke ontwerpen.

Wilt u een eigen collier laten maken door Uw Goudsmid? Vraag dan een adviesgesprek aan met Barbara van Schajik. Bel 06 414 654 35 of vul onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken in het atelier in Amsterdam.

Uw gegevens

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.