Trouwringen Amsterdam

Zelf uw trouwringen ontwerpen

Zelf uw trouwringen of verlovingsringen ontwerpen: maak een afspraak met Uw Goudsmid in Amsterdam om uw wensen te bespreken. Heeft u al een ontwerp in gedachten of zijn er elementen die u terug wilt zien? Edelsmid Barbara van Schajik ontwerpt graag samen met u een set trouwringen waar u helemaal tevreden mee bent. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor twee exact dezelfde trouwringen voor u en uw partner of twee unieke ringen met dezelfde kleur of stijl.

Trouwsieraden

Arlin

Bague d’amour

Con amore

Een gedeeld geheim

Have faith

Hidden treasure

Just B manchetknopen

Komeeth

Liefde van mijn leven

New page

Op de valreep

Reflections

Roots

Sarah

Selama-lamanya

The yellow and blue

Waarheid

Wave of live

Trouwringen laten smeden

Zodra het ontwerp klaar is, start de goudsmid met het smeden van de trouwringen. In haar atelier in Amsterdam vormt, soldeert, detailleert en polijst de edelsmid uw ringen. Na het smeden ziet uw trouwring er prachtig uit, zodat de ring zal stralen op uw bruiloft en in de vele jaren daarna. De ringen zijn gemaakt om levenslang te dragen.

Gouden trouwringen op maat

Het materiaal dat het meest gebruikt wordt voor trouwringen is goud, maar we maken indien gewenst ook zilveren trouwringen of een ring van een ander edelmetaal, als dit uw voorkeur heeft. Qua gouden ringen heeft u de keuze uit verschillende soorten goud:

  • Geelgoud
  • Witgoud
  • Roségoud
  • Roodgoud
  • Meerdere kleuren goud gecombineerd

Diamanten en andere edelstenen

Kiest u voor een ring met een edelsteen of verschillende kleine steentjes, dan zijn er vele mogelijkheden. Een diamant is tijdloos en de perfecte keuze voor een trouwring. Deze edelsteen komt het meest voor bij trouwringen. Wilt u een andere bijzondere edelsteen met een prachtige uitstraling, kies dan bijvoorbeeld voor een saffier, amethist of robijn.

Andere trouwsieraden

Naast op maat gemaakte trouwringen kunt u ook andere trouwsieraden laten ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een set prachtige oorbellen of manchetknopen die u draagt tijdens uw bruiloft. Een collier met een unieke hanger of een stijlvolle armband kan ook prima als trouwsieraad dienen. Welke wensen u ook heeft, de edelsmid maakt altijd een ontwerp dat bij u en uw partner past.

Verlovingsringen in Amsterdam

Het is ook mogelijk om verlovingsringen te laten maken. Ontwerp samen met edelsmid Barbara van Schajik een unieke verlovingsring om uw partner ten huwelijk te vragen. Kies voor een bescheiden gouden ring of juist een opvallende verlovingsring rijkelijk versierd met edelstenen.

Trouwring maken van bestaande sieraden

Heeft u een erfstuk of sieraad waar u veel waarde aan hecht dat u opnieuw wilt laten smeden tot een trouwring? Uw Goudsmid helpt u graag een ontwerp te maken waarin de karakteristieke elementen van het sieraad behouden blijven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende ringen om te smeden tot één ring.

Afspraak maken met Uw Goudsmid

Laat uw trouwringen ontwerpen door Uw Goudsmid: maak een afspraak in het atelier in Amsterdam om uw wensen of ontwerp te bespreken. Bel 06 414 654 35 of vul het formulier in:

Uw gegevens

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

Shop sieraden online of bezoek Goudsmid & Edelsmid in Amsterdam.

Vraag een adviesgesprek aan met Barbara van Schajik om de mogelijkheden voor jouw sieraad te bespreken. Als ervaren goudsmid maakt zij een ontwerp van een sieraad waar je gelukkig van wordt. Bel 06 414 65435 of vul het contactformulier in