Verlovingsring goud

 

Zet de eerste stap naar een leven vol liefde en verbondenheid met een gouden verlovingsring. Een verlovingsring bezegelt de liefde tussen u en uw partner. Maak dit prachtige sieraad nóg persoonlijker en laat zelf een ring maken in het Amsterdamse atelier van de edelsmid, Barbara van Schajik. Barbara maakt iedere ring op maat, afgestemd op uw wensen. Verras uw partner tijdens het aanzoek met een prachtige gouden verlovingsring op maat en doe een onvergetelijk aanzoek.

  • Uw verlovingsring goud op maat gemaakt
  • Laat uw ring persoonlijk maken door Barbara van Schajik
  • Uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit

Voor meer informatie over het ontwerpen van een gouden verlovingsring belt u naar 06 414 654 35 of maakt u online direct een afspraak.

Bel 06 414 654 35 Afspraak maken

Gouden verlovingsring

In de meeste culturen wordt goud gezien als het kostbaarste en meest perfecte metaal. Er wordt veel waarde gehecht aan het materiaal. Goud heeft een krachtige symbolische betekenis; het staat voor het goddelijke, het heilige en voor wijsheid. Bovendien heeft goud opmerkelijke eigenschappen die het tot een prachtig materiaal voor een sieraad maken: de schitterende verschijning glanst mooi fel in de zon en wordt niet dof. Het is niet voor niks dat de gouden ring een favoriet blijft onder de trouw- en verlovingsringen. De meest voorkomende verlovingsringen zijn gouden verlovingsringen met een diamant.

Verlovingsring goud op maat

Een verlovingsring is een persoonlijke gift. Maak het nog persoonlijker en laat een unieke verlovingsring maken. Ontwerp zelf een sieraad of laat het ontwerp maken door Uw Goudsmid, Barbara van Schajik. Zo sluit uw verlovingsring goud altijd aan op uw persoonlijke wensen. Maak een afspraak in het atelier in Amsterdam en bespreek uw wensen met Barbara van Schajik. Met haar vakkundige kennis weet zij samen met u altijd een prachtig sieraad te ontwerpen en smeden. U kunt ook andere sieraden op maat laten maken door Uw Goudsmid, zoals:

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Verlovingsring smeden in Amsterdam

Barbara van Schajik is een gespecialiseerde edelsmid en heeft jarenlange ervaring in het smeden van sieraden, waaronder verlovingsringen van goud. Overleg uw persoonlijke wensen en Barbara bespreekt de eindeloze mogelijkheden met u. Wanneer u akkoord bent gegaan met het ontwerp dat aansluit bij uw wensen, start Uw Goudsmid met het smeden van de ring. Het smeden gebeurt in het atelier in Amsterdam. Barbara smelt het goud en giet het vervolgens in de juiste vorm. Vervolgens walst ze het goud om de juiste maat te verkrijgen. Barbara vormt uw verlovingsring naar uw wensen en voegt er eventueel details en edelstenen aan toe. Tot slot vijlt, schuurt en polijst ze de ring. Het eindresultaat is een mooie, glanzende, gouden verlovingsring.

Contact

Wilt u meer informatie over het op maat laten maken van een verlovingsring van goud? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 06 414 654 35 of vul onderstaand contactformulier in.

Naam*
Email*
Telefoon
Bel mij terug
Intresse in
Vraag*