Verlovingsring witgoud

Met een verlovingsring van witgoud zet u de eerste stap naar een nieuwe fase in jullie relatie: een huwelijk. Witgoud is een populair edelmetaal als het gaat om verlovingsringen. Edelsmid Barbara van Schajik maakt iedere verlovingsring op maat, zodat u uw partner tijdens het aanzoek verrast met een unieke en persoonlijke witgouden ring. Bespreek uw ideeën of wensen met de edelsmid, waarna zij een prachtig en passend ontwerp maakt.

 • Laat een unieke verlovingsring van witgoud ontwerpen
 • Alle verlovingsringen geheel op maat gemaakt
 • Prachtige ringen voor mannen en vrouwen

Voor meer informatie over het ontwerpen van een witgouden verlovingsring neemt u contact op met Uw Goudsmid of maakt u direct een afspraak.

Verlovingsringen

Abraao

Era

Love from Istanbul

Sydney

Vimavi

Vortex d’or

Een witgouden verlovingsring

Om de verloving definitief te maken, schuift u na het aanzoek een ring om de vinger van uw kersverse aanstaande. Het dragen van de verlovingsring wordt gezien als een verbintenis van de liefde en bevestiging van het verloven. Oorspronkelijk waren verlovings- en trouwringen veelal van geelgoud, maar tegenwoordig is een aanzoekring van witgoud zeer populair. Een witgouden ring heeft hetzelfde goudgehalte als een geelgouden ring, maar door de toevoeging van palladium verandert de kleur in witgoud. De mogelijkheden met een witgouden verlovingsring zijn eindeloos. Door de ultieme glans van witgoud is het materiaal bijvoorbeeld perfect te combineren met een of meerdere diamanten.

Verlovingsring witgoud met diamant

Een klassieke verlovingsring kenmerkt zich meestal door één prachtige diamant in het midden van de ring. De diamant staat symbool voor een stabiele relatie, zuiverheid en oprechtheid van de gevoelens. Door de heldere, neutrale witgouden kleur benadrukt een verlovingsring van witgoud de schittering van de diamant. De verlovingsring heeft hierdoor een elegante uitstraling en tegelijkertijd een liefdevolle en bijzondere betekenis: een prachtig gebaar bij een verloving.

Een witgouden verlovingsring laten ontwerpen

Juist door de bijzondere betekenis van de verlovingsring is het belangrijk dat de ring perfect past bij uw geliefde. Heeft u de voorkeur voor één grote diamant of passen een aantal kleinere diamanten beter bij uw aanstaande? Ook gekleurde edelstenen in de witgouden verlovingsring zijn mogelijk. Edelsmid Barbara van Schajik maakt met veel liefde, passie en ervaring unieke sieraden. Bespreek uw ideeën of wensen of laat een ontwerp zien en zij helpt u om uw ideeën werkelijkheid te maken door samen met u een persoonlijke ring voor uw toekomstige verloofde te ontwerpen.

De perfecte maat van de verlovingsring

Naast een eerste idee of ontwerp is er nog iets belangrijks waar u aan moet denken in de zoektocht naar de perfecte verlovingsring: de maat. En dat kan best nog wel een dingetje zijn. Een aanzoek is vaak een verrassing en moet in dat geval ook een verrassing blijven. Wij hebben een aantal opties hoe u er – in het geheim en zonder argwaan van uw partner – achter komt wat de ringmaat van uw partner is:

 • Neem stiekem een ring die uw partner niet meer om heeft mee naar de afspraak met de edelsmid.
 • Te riskant? Meet de ring van uw partner op twee manieren op:
  • Meet de omtrek: leg een touw of stuk lint in de ring. Vervolgens meet u met een liniaal het aantal cm.
  • Meet de diameter: meet met een liniaal de binnenmaat van de ring.
 • Pas de ring van uw geliefde en meet het gedeelte tot waar de ring op uw vinger komt.
 • Spannend, maar effectief: meet de omtrek van de ringvinger van uw partner als hij of zij slaapt.

Van verloven naar trouwen

Na het verlossende antwoord op DE vraag, begint een bijzondere tijd: de voorbereidingen van de bruiloft. Daar hoort natuurlijk ook het uitzoeken van de trouwringen bij. Dit keer niet alleen voor uw partner, maar ook voor uzelf. Wij ontwerpen naast verlovingsringen ook trouwringen volledig naar uw smaak en wens. Kom samen met uw partner langs en bespreek jullie wensen en ideeën met de edelsmid. U kunt bijvoorbeeld twee nieuwe trouwringen laten maken in zilver, goud of witgoud, maar ook de verlovingsring laten verwerken in de trouwring.

Maak een afspraak bij Uw Edelsmid

Voor een unieke verlovingsring in witgoud komt u langs bij Uw Edelsmid in Amsterdam. Edelsmid Barbara van Schajik neemt graag de tijd om uw ideeën en wensen te bespreken en tot een geschikt ontwerp te komen. Maak telefonisch een afspraak via 06 414 654 35 of laat hieronder een bericht achter.

Uw gegevens

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

Shop sieraden online of bezoek Goudsmid & Edelsmid in Amsterdam.

Vraag een adviesgesprek aan met Barbara van Schajik om de mogelijkheden voor jouw sieraad te bespreken. Als ervaren goudsmid maakt zij een ontwerp van een sieraad waar je gelukkig van wordt. Bel 06 414 65435 of vul het contactformulier in