Relatiegeschenken op maat

Bedankjes en onderscheidingen

Bestel unieke sieraden, geschenken en onderscheidingen bij Uw Goudsmid. Laat een ontwerp op maat maken en geef uw werknemers of zakenrelaties een uniek geschenk. Het is mogelijk om uw ontwerp te voorzien van uw logo.

 • Persoonlijk contact met edelsmid Barbara van Schajik
 • Offerte op maat: op basis van uw wensen
 • Sieraad of ander ontwerp met uw logo
 • Snelle service: leveringsvoorwaarden op aanvraag

Bel 06 414 654 35 Afspraak maken

Mogelijkheden voor uw ontwerp

Uw Goudsmid maakt met goud, zilver en diamanten prachtige sieraden, herinneringsobjecten en prijzen voor uw bedrijf. In overleg ontwerpen we één of vele bijzondere producten.

 • Herinneringsspeldjes
 • Jubilaris sieraden
 • Onderscheidingen
 • Prijzen voor prijsuitreikingen
 • Relatiegeschenken
 • Bedankjes
 • Afscheidscadeau

Jubileumgeschenk op maat

Wilt u werknemers die al 10, 20 of zelfs 40 jaar voor u werken belonen voor hun inzet? Laat dan een jubileumgeschenk op maat maken door een ervaren edelsmid. Een uniek ontworpen geschenk is voor uw werknemers onvergetelijk en laat zien dat u ze graag wilt bedanken voor hun harde werk. Bespreek uw wensen met Barbara van Schajik in het atelier Amsterdam.

gouden hamer

Onderscheiding laten maken

Zet medewerkers die zich onderscheiden van de rest door bijvoorbeeld hun uitzonderlijke inzet of het behalen van een bepaalde rang in het zonnetje met een speciale onderscheiding. Zo voelen uw werknemers zich gewaardeerd en krijgen zij de eer die ze verdienen.

Prijs voor uw prijsuitreiking

Of het nou voor een prijsvraag, wedstrijd of als beloning is: bij een prijsuitreiking hoort een bijzondere prijs. Samen met Uw Goudsmid ontwerpt u een buitengewone prijs die iedereen wel wil ontvangen, zoals de gouden pizza met losse ingrediënten die Domino’s speciaal liet maken.

Uniek relatiegeschenk

Om uw zakelijke relaties een bijzonder aandenken aan uw organisatie te geven, laat u een ontwerp op maat maken. Met goud, zilver en andere edelmetalen en edelstenen geeft Uw Goudsmid vorm aan een uniek ontwerp dat écht bij uw bedrijf past.

Sieraad of geschenk met logo

Ontwerp zelf een sieraad of geschenk of laat een ontwerp maken door Uw Goudsmid in Amsterdam. Het is mogelijk om in de sieraden uw logo of afbeelding te verwerken, zodat ze uniek en onvergetelijk worden. Met zo’n persoonlijk cadeau maakt u uw werknemers, klanten, opdrachtgevers en partners altijd blij.

Kosten en oplage

De kosten zijn afhankelijk van de materialen, de oplage en het ontwerp van uw sieraden, onderscheidingen of herinneringsobjecten. Wilt u één uniek product laten ontwerpen of meerdere sieraden voor uw werknemers, klanten of leden? Uw Goudsmid smeedt het aantal sieraden dat u wilt. Na een afspraak in het atelier in Amsterdam waarbij we uw wensen en de mogelijkheden bespreken, ontvangt u een offerte op maat. Het is mogelijk om op rekening te betalen.

Laat uw eigen sieraad edelsmeden

Wilt u ook een uniek sieraad of voorwerp laten edelsmeden? Op de foto's hierboven bekijkt u de werken die Uw Goudsmid heeft gemaakt. Naast reguliere sieraden is het ook mogelijk om een herdenkingsspeldje, beeldje, zegel of ander voorwerp te ontwerpen. Heeft u al een concreet idee of weet u nog niet wat u wilt laten maken? Edelsmid Barbara van Schajik ontwerpt graag samen met u een prachtig en uniek sieraad.

Neem contact op met Uw Goudsmid

Voor meer informatie over een sieraad laten maken belt u edelsmid Barbara van Schajik in Amsterdam via 06 414 654 35. Ik maak graag een afspraak met u om het ontwerp voor uw jubileumgeschenk, onderscheiding of prijs te bespreken. Zodra het ontwerp naar wens is, start ik met het edelsmeden van uw unieke sieraad.

Naam*
Email*
Telefoon
Bel mij terug
Intresse in
Vraag*