Zakelijke jubileum geschenken

Bestel unieke onderscheidingen, jubileum- en relatiegeschenken bij Uw Goudsmid. Laat een ontwerp op maat maken en geef uw werknemers of zakenrelaties een uniek bedankje. Het is mogelijk om uw ontwerp te voorzien van uw logo.

 • Persoonlijk contact met edelsmid Barbara van Schajik
 • Offerte op maat: op basis van uw wensen
 • Sieraad of ander ontwerp met uw logo
 • Snelle service: leveringsvoorwaarden op aanvraag

Mogelijkheden voor uw jubileum ontwerp

Uw Goudsmid maakt met goud, zilver en diamanten prachtige sieraden, herinneringsobjecten en prijzen voor uw bedrijf, werknemers en zakenrelaties. In overleg ontwerpen we bijzondere en unieke producten.

 • Herinneringsspeldjes
 • Jubilaris sieraden
 • Onderscheidingen
 • Prijzen voor prijsuitreikingen
 • Relatiegeschenken
 • Bedankjes
 • Afscheidscadeau

Onderscheiding laten maken

Zet medewerkers die zich onderscheiden van de rest door bijvoorbeeld hun uitzonderlijke inzet of het behalen van een bepaalde rang in het zonnetje met een speciale onderscheiding. Zo voelen uw werknemers zich gewaardeerd en krijgen zij de eer die ze verdienen.

Uniek relatiegeschenk

Om uw zakelijke relaties een bijzonder aandenken aan uw organisatie te geven, laat u een ontwerp op maat maken. Met goud, zilver en andere edelmetalen en edelstenen geeft Uw Goudsmid vorm aan een uniek ontwerp dat écht bij uw bedrijf past.

Sieraad of relatiegeschenk met logo

Ontwerp zelf een sieraad of relatiegeschenk of laat een ontwerp maken door Uw Goudsmid in Amsterdam. Het is mogelijk om in de sieraden uw logo of afbeelding te verwerken, zodat ze uniek en onvergetelijk worden. Met zo’n persoonlijk cadeau maakt u uw werknemers, klanten, opdrachtgevers en partners altijd blij.

Kosten en oplage op maat gemaakte jubileum geschenken

De kosten zijn afhankelijk van de materialen, de oplage en het ontwerp van uw sieraden, onderscheidingen of herinneringsobjecten. Wilt u één uniek product laten ontwerpen of meerdere sieraden voor uw werknemers, klanten of leden? Uw Goudsmid smeedt het aantal sieraden dat u wilt. Na een afspraak in het atelier in Amsterdam waarbij we uw wensen en de mogelijkheden bespreken, ontvangt u een offerte op maat. Het is mogelijk om op rekening te betalen.

Laat uw eigen sieraad edelsmeden

Wilt u ook een uniek sieraad of voorwerp laten edelsmeden? Op de foto’s hierboven bekijkt u de werken die Uw Goudsmid heeft gemaakt. Naast reguliere sieraden is het ook mogelijk om een herdenkingsspeldje, beeldje, zegel of ander voorwerp te ontwerpen. Heeft u al een concreet idee of weet u nog niet wat u wilt laten maken? Edelsmid Barbara van Schajik ontwerpt graag samen met u een prachtig en uniek sieraad.

Neem contact op met Uw Goudsmid

Voor meer informatie over een sieraad laten maken belt u edelsmid Barbara van Schajik in Amsterdam via 06 414 654 35. Ik maak graag een afspraak met u om het ontwerp voor uw jubileumgeschenk, onderscheiding of prijs te bespreken. Zodra het ontwerp naar wens is, start ik met het edelsmeden van uw unieke sieraad.

Uw gegevens

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

Shop sieraden online of bezoek Goudsmid & Edelsmid in Amsterdam.

Vraag een adviesgesprek aan met Barbara van Schajik om de mogelijkheden voor jouw sieraad te bespreken. Als ervaren goudsmid maakt zij een ontwerp van een sieraad waar je gelukkig van wordt. Bel 06 414 65435 of vul het contactformulier in